24 mei - Urban Farming

24 mei 2018

Graag nodigen we je uit voor de eerstvolgende activiteit. Het belooft weer een boeiende avond te worden. 

Programma: Urban Farming, city farming, vertical farming of in goed Rotterdams stadslandbouw: we kunnen er niet meer om heen. In een wereldstad als Singapore heeft deze trend al serieus voet aan wal gezet. Welke lessen kunnen we hiervan leren voor Rotterdam?

Op 24 mei zal Thomas van den Berg (KuiperCompagnons) zijn Singaporese ervaringen met urban farming met ons delen. Vervolgens zal Adriaan van der Giessen (Rotterdam Food Cluster / gemeente Rotterdam) spreken over de kansen die hij in Rotterdam ziet, waarna Joost Vrancken Peeters en Victor Zheng (Kneppelhout & Korthals Advocaten) ons tot slot de do's en don'ts van zakendoen in Azië zullen bijbrengen.

Waar: Kneppelhout & Korthals Advocaten, Boompjes 40 (Willemswerf) te (3011 XB) Rotterdam.

Wanneer: donderdag 24 mei ben je vanaf 16.30 uur welkom voor een drankje. Het inhoudelijke programma zal beginnen om 17.15 uur. Na het inhoudelijke programma en diner zal de 'werkdag' op verrassende en geheel Aziatische wijze worden afgesloten!  

Eten: na afloop van het inhoudelijke programma zal een Aziatisch diner worden geserveerd.  

Parkeren: parkeren kan gratis in de Willemswerf-parkeergarage. Let op: deze parkeergarage is momenteel uitsluitend toegankelijk via de Boompjes-zijde. Rijd vanaf de Boompjes vervolgens niet onder de Willemswerf door, maar houd rechts aan voor het pand en meld je bij de ingang van de parkeergarage.     

Meld je aan via onderstaande button, hopelijk tot de 24e!

Bestuur JORnext - Freek, Jeroen, Maarten en Marco