Studiereis 2018

27 september 2018
Ben jij er dit jaar ook weer bij?

Beste leden,

Van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 september 2018 is het weer zover. JORNext staat dan in het teken van de studiereis in een inspirerende stad met een prachtig verleden en een bruisend heden.

De reiscommissie is ook dit jaar weer druk doende om een fantastisch leuke en bijzondere studiereis in elkaar te zetten, waar een goede mix van cultuur, architectuur, culinaire versnaperingen en een educatief karakter zeker niet in ontbreken. En dat alles in een nautische omgeving...

Wil jij deze ervaring niet missen? Wees er dan snel bij want er zijn dit jaar maximaal 40 plekken beschikbaar. Zorg dat je uiterlijk 30 maart aanstaande je deelname hebt bevestigd middels de onderstaande button. Hierop zal de reiscommissie op basis van volgorde van inschrijving de definitieve deelname bevestigen.

Tot slot vermelden wij dat JORNext een groot deel van deze reis zal betalen. Echter ontkomen wij er niet aan een eigen bijdrage aan elk lid te vragen. Voor 2018 is deze bijdrage vastgesteld op EUR 500,-. Let op, indien je (naast de toegestane handbagage) een extra koffer wenst mee te nemen en graag alleen op een kamer ligt, dan zijn deze toeslagen voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat de toeslag voor een eenpersoonskamer EUR 175,- en voor de koffer circa EUR 70,- bedraagt.

O ja.... blijf vooral gissen naar de bestemming, 'our lips are sealed'.

Groeten en tot gauw,

De reiscommissie 2018

Amon, Dolf, Erik en Diana