De sponsoren van JORNext

Onze activiteiten worden mogelijk gemaakt door jaarlijkse contributies van onze leden, alsook door financiële bijdragen van onze gewaardeerde sponsoren. Als sponsor heeft u toegang tot een exclusief gezelschap dat actief is met onroerend goed in Rotterdam, kunt u zich presenteren aan de leden en wordt u uitgenodigd voor onze activiteiten binnen en buiten Rotterdam. Heeft u interesse in sponsoring? Neem dan contact met ons op!

PRSC. vastgoedcommunicatie (hoofdsponsor)

Inspirator voor vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en woningcoöperaties. Zet communicatie op strategisch en creatief niveau in om uw vastgoed succesvol in de markt te zetten.


BDO Audit & Assurance B.V.

Voor vrij ondernemen. Onze dienstverlening is te verdelen in drie disciplines: accountancy, belastingadvies en consultancy. Wij zijn er voor zowel het mkb, het middenbedrijf als voor grote, internationale ondernemingen.


FVH Facility Groep

FVH Facility maakt schoon, levert huismeesterdiensten en is gespecialiseerd in roltrapreiniging, kunstgrasreiniging en Shopping Centre Services.


Kneppelhout Advocaten

Kneppelhout is een middelgroot advocatenkantoor dat een bewezen track record heeft op het gebied van vastgoed in de breedste zin van het woord. Dat gaat van projectontwikkeling, huur, bouw, staatssteun en aanbestedingen tot (meer) bestuursrechtelijke (handhaving)geschillen, zoals onteigening, Wet voorkeursrecht gemeenten, omgeving, huisvesting, bodem, natuur en water.


Mees Ruimte & Milieu

Het verkrijgen van toestemming om een project te ontwikkelen is aan het veranderen en vereist een andere aanpak dan voorheen. Een specialisme dat wij “permissiemanagement” noemen.


Twinss VvE beheer

Twinss VvE beheer staat voor totaal VvE beheer en heeft alle kennis in huis om uw VvE op alle vlakken te kunnen beheren.


KuiperCompagnons

KC bedenkt concrete oplossingen voor uitdagingen die aan onze maatschappij worden gesteld op het gebied van wonen, werken en samenleven, teneinde bij te dragen aan langdurig plezier en geluk van mensen.


Vos de Boer & Partners

Vos de Boer & Partners is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in procesmanagement bij gebieds-, bouw- en projectontwikkeling. Met ruime ervaring, relevante kennis en een uitgebreid netwerk dragen wij bij aan het succes van spelers binnen de bouw- en vastgoedsector.


RoX Legal B.V.

Het team van RoX Legal heeft ruime ervaring in het (internationale) ondernemingsrecht. Dit betreft zowel de herstructureringspraktijk, die meestal meer fiscaal gedreven is, als de transactie- en fondsenpraktijk, die vaak meer deal-gedreven is.